Page 10 - Kukanja, Marko. Od beneškega bakalaja do sladke Istre: razvoj prehrambenega gostinstva na Slovenski obali. Koper: Založba Univerze na Primorskem, 2016
P. 10
■ Jedilnik hotela Palace, Portorož, –
■ Vinski list hotela Palace
■ Utrinek iz plaže v Ankaranu –
■ Gostilna Bressan, Izola, –
■ Ristorante alla stazione, Izola, –
■ Hotel Porto Apollo, Izola, –
■ Oglasa izolskih gostiln iz leta
■ Odlok, ki prepoveduje uporabo slovanskega jezika
■ La cucina del ventennio
■ Propagandni letak, ki promovira potrošnjo riža
■ Italijanska fašistična propaganda
■ *z učbenika Serviranje ( )
■ Število prehrambnih gostinskih obratov v obdobju
■ Gostinski šolski center v Izoli
■ Penzionski jedilnik v hotelu Palace leta
■ Turistično središče Belvedere – restavracija
■ Josip Broz-Tito v Portorožu leta
■ Število prehrambnih gostinskih obratov v obdobju
■ Prehrambni obrati v centru Portoroža leta
■ Število prehrambnih gostinskih obratov v obdobju
■ Standard za postrežbo bi ka (Hoteli Palace)
■ Standard za postrežbo hamburgerja (TOP Portorož)
■ Število prehrambnih gostinskih obratov v obdobju
■ Število prehrambnih gostinskih obratov v obdobju
■ Sladka Istra v Kopru

■ Število gostinskih obratov v večjih mestih monarhije leta
■ Poitalijančena imena nekaterih jedi
■ Turizem v številkah na območju cone B v obdobju –
■ Število gostinskih obratov po vrstah v OLO Koper med leti –
■ Mesečni promet na eno osebo v družbenih obratih leta
■ Iztržek gostinstva in turizma na Obali v obdobju – (v milijonih dinarjev)

   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15