Page 7 - Kulinarično doživetje v urbanem glampingu
P. 7
eta

Sestavine (za 4 osebe) Postopek
12 jajc V skledo ubijemo jajca in jih
stepemo z metlico. Nato
4 pesti češnjevih paradižnikov narežemo mocarelo in
300 g mocarele predhodno oprane paradižnike
na kocke. Na kuhalni plošči
listi sveže bazilike segrejemo ponev na srednji
sol temperaturi in vanjo kapnemo
čajno žličko oljčnega olja, ki ga
poper enakomerno razporedimo. V
oljčno olje ponev vlijemo jajčno mešanico
in ji dodamo sol ter poper, nato
vse skupaj dobro premešamo.
Pustimo, da omleta zakrkne, in
jo preložimo na krožnik. Na
omleto dodamo mocarelo,
narezane paradižnike in
nasekljano svežo baziliko ter jo
prepognemo.
   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12