Page 27 - Kulinarično doživetje v urbanem glampingu
P. 27
Testenine s Postopek
paradižnikom, V loncu segrejemo osoljeno
vodo do vretja in vanjo
z baziliko in stresemo testenine, ki jih
mocarelo kuhamo po navodilih z
embalaže. Medtem v ponvi
Sestavine (za 4 osebe) segrejemo 2 žlici oljčnega olja
400 g testenin in dodamo narezane liste sveže
bazilike, ki jih na hitro
400 g češnjevih paradižnikov popražimo. Nato dodamo še 100
200 g mocarele g češnjevih paradižnikov, ki jih
dodatno solimo in popramo po
sveži listi bazilike okusu. Na koncu dodamo še 50
3 l vode g narezane mocarele, ki jo
kuhamo toliko časa, dokler se
6 žlic oljčnega olja popolnoma ne raztopi.
sol Testenine po kuhanju odcedimo
in jih dodamo v ponev z omako.
poper Hitro premešamo, da se
testenine prepojijo z omako, in
takoj postrežemo.
   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32