Page 13 - Kulinarično doživetje v urbanem glampingu
P. 13
Tunin Postopek
namaz s Čebulo olupimo in drobno
čebulo in sesekljamo. Prav tako
kumaricami pripravimo kumarice v slanice,
ki jih narežemo na drobne
Sestavine (za 2 osebi) koščke. Pločevinko tune
tuna v slanici (konzerva) odpremo in odlijemo odvečno
tekočino. Odcejeno tuno
1 rdeča čebula stresemo v skledo in jo z
20 g lahke kisle smetane vilicami razdrobimo na manjše
5 srednje velikih kumaric kose. Dodamo nasekljano
čebulo, kumarice iz slanice,
sol kislo smetano, čajno žličko
poper gorčice ter poper. Vse skupaj
1 čajna žlička gorčice dobro premešamo. Po okusu
rezine kruha lahko namazu dodamo še sol ali
poper, vendar je treba pri tem
upoštevati, da je tuna že slana.
Tunin namaz postrežemo z
rezinami navadnega kruha.
   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18