Page 22 - Moretti, Melita, in Mirko Markič, 2016. Trajnostno upravljanje s pitno vodo v predelovalni dejavnosti. Koper: Založba Univerze na Primorskem.
P. 22
Trajnostno upravljanje s pitno vodo v predelovalni dejavnosti
− merilo ustreznosti izbora podjetij je število zaposlenih (malo pod-
jetje: 10–49 zaposlenih, srednje veliko podjetje: 50–249 zaposle-
nih, veliko podjetje: nad 250 zaposlenih) na področju predeloval-
ne dejavnosti, drugih meril (čisti prihodek od prodaje, vrednost
aktive ipd.) za velikost podjetja nismo uporabili;
− anketirali bomo zgolj vršne managerje in osebe, ki se neposredno
ukvarjajo s strateškim razvojem v teh organizacijah, saj imajo te
osebe največ informacij in moči, da vplivajo na management traj-
nostnega razvoja.
22
− merilo ustreznosti izbora podjetij je število zaposlenih (malo pod-
jetje: 10–49 zaposlenih, srednje veliko podjetje: 50–249 zaposle-
nih, veliko podjetje: nad 250 zaposlenih) na področju predeloval-
ne dejavnosti, drugih meril (čisti prihodek od prodaje, vrednost
aktive ipd.) za velikost podjetja nismo uporabili;
− anketirali bomo zgolj vršne managerje in osebe, ki se neposredno
ukvarjajo s strateškim razvojem v teh organizacijah, saj imajo te
osebe največ informacij in moči, da vplivajo na management traj-
nostnega razvoja.
22